Vellykket UKM

Velle, Lene Myrvold Endret:21.02.2017 18:43

​Med 14 kunstinnslag, 29 sceneinnslag, inkludert 2 filmer og 3 litteraturinnslag , 5 Unge Arrangører og 2 konferansierer, var det duket for et rekordarrangement, både hva gjelder deltakere og kvalitet.

​Mange deltakere betyr også mange publikummere, og de vel 150 som overvar årets festival, fikk oppleve et allsidig program. Nytt i år var det at offentliggjøringen av hvilke innslag som skulle sendes til årets fylkesmønstring (i Ål kommune siste helg i april), ikke ble gjort etter endt forestilling.Alle deltakerne samlet på scenen

De deltakerne som ønsket det, kunne be om en tilbakemelding fra fagpanelet, i år bestående av Kenneth Alme, Tor Erik Fredheim, Ingjerd Holmes og Kine-Celine Kristoffersen. De fleste deltakerne ønsket det, og de fikk med seg gode tips til videre utvikling av sitt kunstneriske uttrykk, enten som kunstner, filmskaper, forfatter eller artist.

Fagpanelet samlet seg etter at tilbakemeldinger var gitt og kom frem til følgende ungdom i de ulike kategoriene som skal representere kommunen på fylkesfestivalen:

Kunstinnslag:
* Eiril Jacobsen med Foto 1 og Foto 2
* Elise Kile Engebretsen med Rådyr/Ekorn (kulltegning)
* Heidi Nilsen med Sjel (tegning)
* Solveig Thygesen med Uten tittel (pastellkritt)
* Meda Putnaite med Uten tittel (akrylmaling)

Sceneinnslag:
* Vrøvl (band/rock) med sangen "Party in Vetles pants" av Vrøvl
   Vetle Hæg Nymoen (trommer), Eirik Gunnulfsen Wagelid (gitar),  James Henrik Hovind Hendry
   (keyboard) og Jonatan Bekken (bass)
* Caroline Hahn (vokal) og Vegar Nesfossen Dreier (piano og vokal)  med sangen "Fri som en fugl"