Vil du ha makt og innflytelse? Still som kandidat til Ungdomsrådet!

Velle, Lene Myrvold Endret:27.06.2018 10:12
Ungdomsråd

​Til høsten skal det velges nytt ungdomsråd i Øvre Eiker. 12 ungdommer (med hver sin vararepresentant) skal velges, og alle tettsteder i kommunen skal være representert. De som blir valgt vil få innflytelse, verdifull erfaring – og møtegodtgjørelse. Er du den vi ser etter?

Ungdomsrådet skal være ungdommens stemme i kommunen og uttale seg om alt som har med ungdom å gjøre.

Ungdomsrådet i Øvre Eiker skal bestå av 12 medlemmer + 12 varamedlemmer fra 13 til 18 år, valgt av ungdom selv fra hver “grend/by”: Fiskum, Vestfossen, Røren, Skotselv, Ormåsen og Hokksund

Valgene skjer i august/september. Denne gangen velges halvparten for to år og halvparten for ett år.
Dette får du hvis du blir valgt:
 Innflytelse på alt som har med ungdom å gjøre i kommunen
 Møtegodtgjørelse (lønn)
 Verdifull erfaring
 Opplæring
 Fortrinn til å være med på internasjonale utvekslingsprosjekter

Dette må du hvis du blir valgt:
 Engasjere deg
 Være med på 7 møter i året
 Følge rådets årsplan og retningslinjer

Er du interessert i å stille som kandidat, snakk med Øvre Eiker - Kultur og livskraft på Facebook, U19Øvreeiker på snapchat eller Jon Wold på jon.wold@oeiker.no (tlf. 994 13 510)

Opprettet: 26.06.2018 10:53