Nå kommer inkassovarsel i Vipps

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:14.06.2018 13:06

​Fra nå av, vil alle som har aktivert Vipps Faktura i vipps-appen, motta inkassovarsel til Vipps.

​Dersom du ikke betaler fakturaen du får fra Øvre Eiker kommune til forfallsdato, sendes de videre til Conecto. Conecto innfordrer på vegne av Øvre Eiker kommune.

Fra nå av, vil alle som har aktivert Vipps Faktura i Vipps logovipps-appen, motta inkassovarsel til Vipps. De vil motta et «push-varsel» på sin mobiltelefon, i tillegg til at det sendes ut følgende sms fra Vipps: «Hei. Du har en betaling til godkjenning i Vipps. Du finner den under Mine Kjøp. Hilsen oss i Vipps”

Dette gjelder ikke for fakturaer som gjelder vann og avløp. For disse fakturaene sendes purring fra Øvre Eiker kommune, og innfordring foretas fra skatteoppkreveren i Eiker.

Opprettet: 08.06.2018 13:39