Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Legevakten på Kongsberg offisielt åpnet

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:13.03.2018 16:00

​To blide ordførere stod for den offisielle starten på nytt legevaktssamarbeid mellom Øvre Eiker og Kongsberg 12. mars 2018.

Ordførerne Kari Anne Sand og Ann Sire Fjerdingstad stod for åpningen av det nye legevaktsamarbeidet 12. mars 2018. Foto: SRBFra 12. mars ligger legevakten for alle innbyggere i Øvre Eiker på Kongsberg. En delegasjon fra Øvre Eiker, med ordfører Ann Sire Fjerdingstad i spissen, hadde tatt turen for å klippe snor, spise en bit "legevaktkake", og foreta den offisielle åpningen for det nye legevaktsamarbeidet.

Det var en fornøyd ordfører som ble vist rundt på Øvre Eikers nye legevakt av ordførerkollega på Kongsberg, Kari Anne Sand.
- Dette er en stor dag! Innbyggerne i Øvre Eiker har fått en flott og fremtidsrettet ny legevaktsordning. All den gode kompetansen vi hadde i de ansatte på legevakta i Øvre Eiker er flyttet over, og de får fra i dag av sitt faste arbeidssted på Kongsberg. Og med sykehuset som nærmeste nabo, med alt det innebærer av spesialkompetanse, kaan alle føle seg trygge, sa Ann Sire Fjerdingstad.

Mer informasjon om den nye legevaktsordningen.

 

Opprettet: 13.03.2018 13:39