Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Sikre deg en billett til "Innafor med Kåss" nå!

Grøner, Cathrine Endret:22.10.2021 14:51

Nå har vi satt ned billettprisene: Sikre deg en billett til det unike talkshowet "Innafor med Kåss" med Else Kåss Furuseth nå! Kanskje dette er den perfekte julegave til den som har alt? Inntektene fra billettsalget går uavkortet til TV-aksjonen 2021. 

Innafor med Kåss​

Vil du støtte TV-aksjonen 2021 og få en unik og underholdende opplevelse på kjøpet? Else Kåss Furuseth gjester Buskerud Folkehøgskole den 7. april 2022 med talkshowet «Innafor med Kåss». – Elevene ved skolen vil gjennom valgfagene sine arrangere og tilrettelegge for et talkshow med gode gjester og musikk. Billettinntektene fra showet vil gå uavkortet til TV-aksjonen, sier frivillighetskoordinator og TV-aksjonsentusiast Kari Mette Høstvik. – Tema for showet vil, som navnet tilsier, kretse rundt psykisk helse og utenforskap. Vi legger ut billetter torsdag 20. oktober kl. 10, og da er det bare å kaste seg rundt hvis man vil være med – vi regner med å bli utsolgt fort, sier Høstvik.

Klikk her for å kjøpe billett til det unike talkshowet. Begrenset antall plasser. Velg mellom ordinær billett til kun showet (unummerert) eller billett til både middag og show (med plass på første rad).

PS: Følg med på Kåss til kvelds på NRK på lørdag!

TV-aksjonen 2020 satte Øvre Eiker på kartet i form av et par rosa, høyhælte crocs som kun Else Kåss Furuseth kunne elske.  Partum Eiendom ga høyeste bud for skoene under fjorårets auksjon, og selskapet har i år donert de rosa herlighetene tilbake til TV-aksjonen 2021, slik at de kan auksjoneres ut på nytt - kanskje til en enda høyere pris? Før de vandret tilbake til aksjonen, gikk skoene sin seiersgang i kommunens sosiale medier via både julekalender og påskequiz, og dette har ikke gått upåaktet hen hos TV-aksjonen. Dermed vil Øvre Eiker nok en gang komme i søkelyset under årets aksjon – mer får vi ikke lov til å si, men du kan selv se (og høre) resultatet på talkshowet Kåss til kvelds på NRK TV lørdag 23. oktober 2021.

Klikk her for å lese mer om årets TV-aksjon.

Opprettet: 20.10.2021 19:13