Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Hele Ormåsen møtte opp til åpning av butikk

Grøner, Cathrine Endret:27.04.2018 14:50

​Det tok hele 20 minutter før alle som hadde ventet i kø hadde kommet seg inn i den nyåpnede REMA 1000-butikken på Ormåsen torsdag denne uka.

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad var til stede ved åpningen, og kunne konstatere at både oppmøte og handel ved åpningen tegner godt for den store og langsiktige satsingen som REMA 1000 har gjort ved å åpne sin andre butikk i Øvre Eiker på Ormåsen, nøyaktig seks år etter at de åpnet den første butikken i Hokksund.

Butikksjef Rolf Henden har god erfaring med å drive butikk. Lokalene er store og fleksible, samtidig som det er mulighet for utvidelse senere når det behovet kommer. Butikken ligger fint til i terrenget, og fremstår som en naturlig del av sentrum i Ormåsen. Henden synes også det er flott at flere av de ansatte i butikken bor på Ormåsen.

Det er på Ormåsen det skjer

Åpningen av butikken føyer seg inn i rekken av viktige begivenheter på Ormåsen. Engasjerte innbyggere og aktive utbyggere har sett betydningen av at også Ormåsen får sin dagligvarebutikk. - Jeg regner med at dette engasjementet har bidratt til at REMA 1000 har våget å satse langsiktig her, sier Ann Sire Fjerdingstad.

Øvre Eiker kommune ønsker REMA 1000 hjertelig velkommen til Ormåsen, og regner med at de vil finne seg godt til rette som næringsdrivende her.

Gratulerer til alle innbyggere på Ormåsen med ny nærbutikk!

Opprettet: 24.11.2017 14:28