To personer bekreftet smittet av Covid-19 i Øvre Eiker kommune

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:01

Torsdag kveld, 19. mars 2020, fikk kommunelegen beskjed om at to innbyggere i Øvre Eiker kommune har testet positivt for Covid-19 (koronavirus).

Dette er de første bekreftede tilfellene av smitte i kommunen.

Det er snakk om to voksne personer, som begge har blitt smittet i utlandet. Begge personene har oppholdt seg hjemme med ukompliserte sykdomsforløp, og det har ikke vært behov for sykehusinnleggelse. Kommunen foretar nå rutinemessig smitteoppsporing og kartlegging av nærkontakter.

Det er med dette to kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 19. mars 2020. Denne artikkelen handler om disse to smittetilfellene. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 19.03.2020 20:53