Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Damegarderoben pusses opp

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:03.07.2018 13:33

​Det pigges, borres, rives, males og hamres i svømmehallen i Hokksund. I sommer er det endelig damegarderoben som skal få nytt ansiktsløft.

​I flere år har gutta kunnet bruke en nyoppusset og flott Oppussing i damegarderoben sommeren 2018. Foto: Sunniva Riste-Bjørkligarderobe i svømmehallen i Hokksund, mens jentene har hatt det langt kummerligere i sin garderobe. Men det skal det nå bli en endring på. Store ting er på gang.

Stengt under oppussingen

Hele sommeren skal brukes til å pusse opp damegarderoben i svømmehallen. Dette gjøres mens svømmehallen er sommerstengt, siden arbeidet er omfattende. Allerede tidligere i vår ble det foretatt storrengjøring i svømmehallen, og gamle skohyller og plaststoler- og bord ble kastet fra garderober og inne fra svømmehallen. Det ble også tatt en gjennomgang av rutiner, blant annet på rengjøring, slik at hall og garderober skulle framstå mer innbydende.

Omfattende arbeid

Samtidig som svømmehallen stengte dørene for Gulvet skal slipes, vinduer skiftes og nye fliser legges i damegarderoben. Foto: Sunniva Riste-Bjørklisommeren, rykket maskiner og håndverkere inn. De har allerede gått løs på dusj- og tørkerommet, der rør skal byttes og alt av gamle fliser er pigget vekk. Rommene skal flislegges med nye, delikate fliser. Det gamle toalettet er revet og skal erstattes med stort og flunkende nytt handicaptoalett.

Ferdig i slutten av august

Også i garderoben på damesiden er det mye som skal bli nytt. Gamle veggplater skal vekk, og deler av garderobene skal flislegges. Skapene blir de samme, men gulvet skal slipes og fornyes. I tillegg skal alle vinduene på hele vestfasaden på rådhuset skiftes. Det betyr nye vinduer i både dame- og herregarderoben i sommer. Bademester Kjetil Karlsen er svært fornøyde med det som nå skjer i svømmehallen.
- Det er et stort og etterlengtet arbeid som nå er satt i gang, og det blir flott når det blir ferdig i slutten av august. Jeg gleder meg til å ønske innbyggerne velkommen inn i nyoppussede lokaler.

Les også: Klaget på forholdene i svømmehallen - fikk svar fra rådmann og ordfører

 

Svømmebassenget er rengjort og fylles igjen i forbindelse med oppussingsarbeidene. Foto: Sunniva Riste-Bjørkli


 

Opprettet: 03.07.2018 12:35