Kurs i depresjonsmestring - meld deg på nå!

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:11.01.2018 09:57

​Har du eller har du hatt ulike belastninger? Har du eller har du hatt mild til moderat depresjon? Da er dette kurset aktuelt for deg! Meld deg på innen 14. februar!

​Øvre Eiker-hjelpa (psykisk helse) tilbyr igjen kurs i depresjonsmestring. Her lærer du metoder og teknikker for å kunne mestre belastninger og depresjon på en bedre Illustrasjonsfoto depresjonmåte, korte ned perioden og eventuelt forebygge tilbakefall.

Vi jobber etter kognitiv sosial læringsteori, som er en metode som vektlegger sammenhengen mellom tanker, tolkninger og hvordan det påvirker følelser/ kroppslige reaksjoner og handlinger.

Kursstart

Kurset starter onsdag 28. februar 2018 kl. 13.00 – 15.30 og fortsetter 7 onsdager fremover, deretter 2 oppfølgingsmøter med ca. 4 ukers mellomrom.

Antall plasser

Kurset har plass til max 12 deltakere.

Kurssted

Møterom på Rådhuset i Hokksund

500 kr, som dekker kursmateriell

Kursledere

Kurset blir ledet av Laila Sjøl og Jette Holm

Fortløpende påmelding, senest 14. februar.

Kontakt Laila Sjøl på tlf 90822235 for påmelding og/eller informasjon.

Opprettet: 11.01.2018 09:44