Kom og søk!

Bye, Ane Frederikke Endret:08.03.2019 09:48

​Kommunen vil gjerne at flere barne- og ungdomsorganisasjoner søker om penger til driftsstøtte.

​Øvre Eiker kommune har lagt om alle tilskuddsordningene sine. Søknadsfristen nærmer seg, og det er nå de store pengene til lag og foreninger skal ut. Vi skal fordele nesten 2,5 millioner kroner, så vi håper flest mulig søker!

Vi har fått bra med søknader, men vi har lyst på flere. Blant annet vil vi gjerne at flere barne- og ungdomsorganisasjoner søker!

Ny søknadsfrist

Søknadsfristen for den største potten – til driftsstøtte – var egentlig 1. mars, men kommunen flyttet den til 5. mars. Nå flytter de den igjen. – Det viser seg at idretten, som er den største søkergruppa, har systemer som gjør det vanskelig å søke så tidlig. Derfor har vi flyttet fristen til 15. mars, slik at de frivillige skal få tid til å søke med tall de kan være trygge på. Vi varsler allerede nå at vi vil foreslå å flytte fristen senere på året for neste år.

Lokaler og husleiestøtte

Det er ikke bare penger til drift kommunen nå skal fordele. 15. mars er det også frist for å booke lokaler for ting som skjer neste skoleår og for å få gratis lokaler til voksenopplæring. 1. april er det frist for å søke om husleiestøtte. Det er mye å holde rede på første gangen, så hvis du lurer på noe er det bare å sende oss en e-post på tilskudd@oeiker.no.

Du kan lese mer om Øvre Eiker kommunes ulike tilskuddsordninger på kommunens nettsider her.

Opprettet: 05.03.2019 15:06