Drømmestipend 2020 - tid for å søke!

Tvinnereim, Åsmund Endret:13.12.2019 13:51

Nå er jakten på gode Drømmestipendkandidater i Øvre Eiker kommune i gang!  Søknadsfrist er 13. januar.

I årene 2014-2017 ble Drømmestipend tildelt en ungdom fra Øvre Eiker. Nå er det ny mulighet for å søke, og kanskje det er din tur til å vinne et Drømmestipend?

For å søke må du være født  tidligst i 2000, og senest i 2007. Det skal deles ut 100 stipend på kr. 15.000 hver. Kommunene kan nominere så mange unge kulturutøvere de ønsker innenfor hver kategori.

Samarbeidsprosjektet mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping har gjennom stipendutdelingen som mål å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Håpet er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

En jury, med kulturskolerektor som juryansvarlig, skal stå for nominering av kandidatene fra Øvre Eiker kommune. De 100 heldige vinnerne offentliggjøres i mai/juni 2020.

Hver kommune kan nominere kandidater innenfor hver av disse kategoriene:

• Dans
  • Musikk
  • Skapende skriving
  • Teater
  • Visuell kunst
  • Sirkus
  • Annet

Hvordan søker jeg?

La deg gjerne inspirere av søknader fra tidligere nominerte kandidater.

Send inn søknad til Øvre Eiker kulturskole v/ Åsmund Tvinnereim på epost asmund.tvinnereim@oeiker.no med følgende informasjon:

• Navn
  • Fødselsår
  • E-postadresse
  • Kategori
  • Et «hovedbilde» i liggende format av den/de nominerte i filformatene jpg eller png.
  • En beskrivelse av den/de nominerte
  • Beskrivelse av DRØMMEN
  • Dokumentasjon
  • Samtykkeskjema, signert av den nominerte
  • Utdypende søkerinformasjon finner du her

Klikk her for å se hva skuespiller og juryleder Johannes Joner sier om Drømmestipendet.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Åsmund Tvinnereim. på tlf. 409 14 147, eller e-post: asmund.tvinnereim@oeiker.no

Opprettet: 09.12.2019 18:17