Endringer i vaksinasjon pga forsinket leveranse

Grøner, Cathrine Endret:15.06.2021 16:55

​Folkehelseinstituttet melder nå om forsinkelse i vaksineleveransene. Som følge av dette vil det bli noen endringer i vaksinasjonen i Øvre Eiker kommune også.

• Vaksinasjon med Moderna fredag den 18. juni må avlyses, fordi vi ikke får mange nok vaksiner til denne datoen. Nye timer blir satt opp 24. juni. Innbyggerne dette gjelder vil få varsel på sms med beskjed om nytt tidspunkt.
  • Kommunene er nå bedt om å opprettholde 12 ukers intervall inntil videre, for alle under 65 år uten underliggende sykdom. For de som har fått sin første vaksinedose 10., 11. eller 17. juni, er intervallet mellom første og andre dose utvidet fra 9 uker til 12 uker. De det gjelder har fått en sms om at timene for dose 2 er flyttet.
Vi beklager ulempene dette kan medføre.

Om du ønsker å få koronavaksine, og fortsatt ikke har registrert deg, husk å gjøre det via kommunens nettsider - klikk her for å registrere deg.
Opprettet: 15.06.2021 16:48