En ny person bekreftet smittet av Covid-19 i Øvre Eiker kommune

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:07

​Lørdag 11. april 2020 fikk kommuneoverlegen beskjed om at en ny person er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker.

Dette er det femte bekreftede tilfellet av smitte i kommunen. Pasienten er i 50-årene og har blitt smittet innenlands. Han er innlagt på medisinsk avdeling på Kongsberg sykehus. Kommunen starter smitteoppsporing i morgen, søndag 12. april.

Det er med dette fem kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 11. april 2020. Denne artikkelen handler om dette smittetilfellet. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 11.04.2020 22:44