Fjerde tilfelle av koronasmitte i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:03.11.2020 15:06

Onsdag 25. mars ble det bekreftet et fjerde tilfelle av koronasmitte i Øvre Eiker.

​Onsdag 25. mars 2020 fikk kommuneoverlegen beskjed om at en ny person er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker. Dette er det fjerde bekreftede tilfellet av smitte i kommunen. Pasienten er en eldre person som smitteisoleres hjemme. Vedkommende er ikke innlagt på sykehus.

Det er med dette fire kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 25. mars 2020. Denne artikkelen handler om dette smittetilfellet. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 26.03.2020 10:16