Følg folkemøtet om Buskerudbyen direkte her

Grøner, Cathrine Endret:26.09.2017 11:03
Illustrasjonsfoto av el-sykler. Foto: Grøner

​26. september er det folkemøte om Buskerudbypakke 2. Har du ikke anledning til å være på rådhuset fra 18:30, kan du følge møtet direkte her.

Hvordan unngå kø når innbyggertallet vokser? Hvordan få flere til å sykle, gå og kjøre kollektivtransport? Hvordan sørge for at det blir plass på veiene til dem som faktisk må kjøre bil? Vi vil høre dine innspill.

Buskerudbypakke 2 er en omfattende transportpakke som skal bidra til å løse disse utfordringene. Et forslag til Buskerudbypakke 2 ble vedtatt lokalpolitisk høsten 2016. Men kravet om statlig fullfinansiering av nytt løp i E134 Strømsåstunnelen og fornyelse av Rv282 Holmenbrua ble ikke innfridd i Nasjonal Transportplan 2018–2029.

Derfor kommer Buskerudbypakke 2 tilbake til by-/kommunestyrene og fylkestinget for ny behandling.

Åpen prosess

Buskerudbysamarbeidet vil vurdere om det bør gjøres flere endringer i Buskerudbypakke 2. Politikerne ønsker å involvere innbyggerne i Drammen, Lier, Nedre Eiker og Øvre Eiker i prosessen.

Det er lagt til rette for en rekke ulike møteplasser hvor det er mulig å komme med innspill, inkludert åpne møter i alle kommunene. Følg møtet direkte via strømmen under, eller gå til Buskerudbyen.no eller Buskerudbyen sin Facebook-side for å se møtet der.

YouTube-strøm (klikk F5 eller oppdater hvis strømmen ikke starter av seg selv):

Opprettet: 26.09.2017 10:49