Tiltak mot smittespredning forlenges til 13. april

Grøner, Cathrine Endret:06.04.2020 12:21

​Regjeringen melder i dag, 24. mars, at de nasjonale tiltakene som har blitt iverksatt for å begrense smittespredning av koronavirus, videreføres til over påske.

Regjeringen vurderer at tiltakene som ble innført den 12. mars, som blant annet involverte stengning av skoler og barnehager, samt forbud mot arrangementer og servicetilbud, ser ut til å kunne begrense smitten med koronavirus. Samtidig trengs mer tid for å måle hvilken effekt tiltakene faktisk har, og mer tid for å ruste opp helsevesenet ytterligere. - Det viktigste er å sikre at de som blir alvorlig syke, enten av korona eller andre årsaker, kan få hjelp i helsetjenesten, skriver regjeringen i en pressemelding på sine nettsider.

Hold deg oppdatert og følg rådene

Listen over tiltak er omfattende, og griper inn i hverdagen til de fleste. Øvre Eiker kommune anbefaler sine innbyggere å sette seg inn i tiltakene, og følge rådene fra Folkehelseinstituttet og Helsenorge.no for å bidra til å begrense smittespredningen og dempe epidemien i Norge.

Gå til regjeringen sine nettsider for å se den fulle oversikten over alle restriksjoner og tiltak frem til 13. april.

Mer informasjon om koronavirus

Vi har samlet informasjon som er relevant for deg som er innbygger i Øvre Eiker kommune på ett sted. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 24.03.2020 18:28