Rådmannens forslag til økonomiplan behandlet i Formannskapet

Grøner, Cathrine Endret:26.11.2018 09:40
Økonomisjef Leif-Arne Steingrimsen og rådmann Trude Andresen med budsjettforslaget. Foto: Roy Hansen, Eikernytt.no

​Økonomisjef Leif Arne Steingrimsen og rådmann Trude Andresen med budsjettforslaget. Foto: Roy Hansen, Eikernytt.no

​Vern av matjord, flere digitale tavler til skolene og større fokus på barn og unges psykiske helse var blant endringene som Formannskapet vedtok for neste års budsjett.

- Et stramt, men veldig bra budsjett, sa gruppeleder for Høyre, Adrian Tollefsen, om budsjettforslaget fra rådmannen. Både posisjon og opposisjon kom med en del endringsforslag, som sammen med det øvrige budsjettforslaget blir sendt videre til kommunestyret for endelig behandling og vedtak den 12. desember 2018.

Kommunestyret kan du følge direkte på våre hjemmesider, eller se opptaket i etterkant. Forslagene og resultatet av avstemningene i formannskapet kan du lese i sin helhet i protokollen fra møtet.

Opprettet: 26.11.2018 09:35