Bli med på fotokonkurranse!

Grøner, Cathrine Endret:18.05.2020 10:04

​Vis oss din nye korona-hverdag, og bli med i konkurransen om et gavekort fra en valgfri butikk i Øvre Eiker.

Temaet for konkurransen er «Livet er best ute». Vi ønsker at du viser oss hvordan du takler den nye pandemi-hverdagen ved å gjøre ting ute, alene eller sammen med andre. Hva gjør du ute sammen med venner når dere både må holde minst en meters avstand? Hvordan bruker du og din nærmeste familie naturen rundt dere? Hvilke nye ting har du begynt å gjøre ute alene (eller sammen med bikkja, katta, skilpadden, hybelkaninen) den siste tida?

Det kåres to vinnere i hver sin kategori – Beste foto og Morsomste/mest kreative bilde. Hver vinner får hvert sitt gavekort pålydende kr. 1000,- hos en valgfri butikk i Øvre Eiker kommune.

Slik deltar du

Bildet/bildene må være tatt i Øvre Eiker kommune, og du kan kun delta med bilder du har tatt selv. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene (eller deres foresatte, dersom det er barn) har godkjent at bildene offentliggjøres. For å delta i konkurransen må du i tillegg til å sende inn minst ett bildebidrag, like/følge Øvre Eiker kommune på Facebook, Twitter og/eller Instagram.

Bildene bør være originale/høyoppløselige (minimum 1 MB), og i .jpeg eller .png-format. Videoformat aksepteres ikke som bidrag til fotokonkurransen. Bilderedigering tillates. Innsendte bidrag kan bli lagt ut på Øvre Eiker kommune sin Facebook-side eller Instagram-profil underveis i konkurransen, og bidragene kan i forbindelse med en eventuell offentliggjøring underveis i eller etter konkurransen bli beskåret.

Bidrag til konkurransen kan sendes til fotokonkurranse@oeiker.no, eller ved å sende bildet til Øvre Eiker kommune sin profil/side/bruker på Instagram, Facebook eller Twitter. Du kan delta med med så mange bilder du vil. Når du sender inn bidrag, fortell oss litt om hva du/dere gjør på bildet, samt oppgi ditt navn, adresse, telefonnummer og stedet der bildet er tatt. Bidrag som ikke overholder gjeldende smittevernregler, blir ikke godkjent for deltakelse i konkurransen. Er du usikker på hvilke regler som gjelder, klikk her for å gå til oversiktsartikkelen for koronavirus, eller klikk her for å gå til Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Frist for å sende inn bilder til konkurransen er 31. mai 2020.

Slik kårer vi vinnerne

Bildene vil bli vurdert etter skjønn. Juryen kårer en vinner i hver kategori; Beste foto og Morsomste/mest kreative bilde. Vinnerne blir kontaktet ved hjelp av kontaktopplysningene som er sendt inn sammen med bidraget/bidragene.

Juryen består av et knippe fotointeresserte ansatte i Øvre Eiker kommune. Juryens medlemmer kan ikke levere bidrag til konkurransen.

Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.

Informasjon om personopplysninger og rettigheter

Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Ved å sende inn bidrag til konkurransen samtykker du til dette. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.

Øvre Eiker kommune forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave både under og etter fotokonkurransen. Bildene vil bli kreditert med fotografens navn. Øvre Eiker kommune forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner. Bildene vil bli kreditert med fotografens navn.

Opprettet: 30.04.2020 17:32