Er du gårdeier i Vestfossen? Kom på møtet 29. oktober!

Sakshaug, Marit Tveit Endret:21.10.2019 11:09

​Øvre Eiker kommune har varslet oppstart av reguleringsplan for Vestfossen sentrum.

Vi har fått innspill som nå bearbeides før det endelige planområdet skal vedtas av politikerne. Medvirkningen har startet, og vi hadde et godt besøkt oppstartsmøte i fjor høst. Dette er fulgt opp med møter med noen enkeltgrupperinger i år. Samtidig har det vært en god del jobbing med grunnlaget i planen, slik som parkering, trafikksikkerhet og møteplasser. Grendeutvalget har også gitt mange og viktige innspill!

Det er mange grunneiere og gårdeiere i Vestfossen som sitter på eiendommer som kan utvikles. Noen har kommet så langt at de har presentert sine planer og idéer. Inspirert av planprosessen i Hokksund, hvor mange av grunneierne og gårdeierne i sentrum dannet Hokksund Gårdeierforening, vil kommunen informere om hva salgs fordeler og muligheter en slik forening vil ha for den samme målgruppa i Vestfossen sentrum. Kommunen har derfor invitert med seg Sigmund Løkensgard fra Hokksund gårdeierforening, for at han kan fortelle om sine erfaringer fra Hokksund.

Møtet arrangeres midt i Vestfossens hjerte, "Ungdomsheimen" kl. 19:00 tirsdag 29. oktober.
Målgruppa er som sagt alle som har eiendommer eller bygninger i sentrum, som er mulig eller ønskelig å utvikle! Det er planavdelingen i kommune som er arrangør, og de vil også sørge for kaffe og noe søtt!

Opprettet: 18.10.2019 13:11