Gullklokke og heder til årets 25-årsjubilanter

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:19.10.2018 14:16

​21 ansatte ble torsdag 18. oktober hedret for sin 25 år lange innsats i kommunen. – Jeg vil takke hver og en av dere for den innsatsen og det engasjementet dere viser hver eneste dag i jobben deres, sa ordfører Ann Sire Fjerdingstad til jubilantene.

​Hele 21 jubilanter ble hedret i forbindelse med årets erkjentlighetsmiddag på Sanden hotell torsdag 18. oktober 2018. 16 av dem var til stede. Representanter fra administrasjonen var også inviterte, sammen med formannskapet.

Årets 25-årsjubilanter sammen med ordføreren. Foto: Sunniva Riste-Bjørkli

Årets 25-årsjubilanter:
Foran fv: Runar Biringvad, Heidi Sletten, Jane Helen Nilsen, ordfører Ann Sire Fjerdingstad, Solfrid Vinje, Bente Næsset og Kari Engen.
Bak fv: Ingunn Rypaas Burud, Anne May Høibakk, Astrid Rønning, Monica Klevstad, Elin Klokseth, Gøril Lie Jensen, Lena Landsverk, Wenche Søderlind Vedhus og Lene Stenberg.
Ikke til stede: Heidi Irene Lime De La Cruz, Linda Christin Burud Olaussen, Wenche Ovidia Holmstad, Solveig Bermingrud og Hilde Kambestad. Laila Ranheim gikk før bilde ble tatt.

- Imponerende lang tid

Etter en bedre middag, var det duket for ordførerens takketale og gaveoverrekkelse, der jubilantene kunne velge mellom gullklokke og gavekort på ​Nøstetangen glass.Jubilant Anne May Høibakk påFamiliesenteret blir takket av ordføreren. Foto: Sunniva Riste-Bjørkli

- 25 år er lenge på en og samme arbeidsplass, selv om flere av dere ikke har hatt samme arbeidsoppgaver i kommunen i alle disse årene. Men uansett er det imponerende, sa ordføreren til jubilantene. Selv om 25 år må sies å være lang og tro tjeneste for kommunen, hadde ordføreren håp å få behold de gode medarbeiderne enda en stund.

- Selv om dere har vært her i 25 år, håper jeg da at dere blir i minst 25 år til. Begynte du som lærling i Øvre Eiker kommune da du var 16 år, er du nå bare 41 år. Og når jeg ser på dere, så gjelder dette nok de fleste her, ja, sa ordføreren til latter fra salen.

Takket hver enkelt

Rådmann Trude Andresen snakket til hver enkelt av jubilantene da hun takket dem for 25 år av deres yrkeskarriere. Hun hadde innhentet informasjon om den enkelte og hadde også fått kollegene til alle jubilantene til å komme med rosende ord.
- Tusen takk for innsatsen! avsluttet rådmannen den flotte hederskvelden.

Opprettet: 19.10.2018 13:53