Vil få en stopp på hærverk og uønsket aktivitet på renseanlegget i Skotselv

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:05.07.2017 14:51
Hærverk og villmannskjøring ved renseanlegget i Skotselv, foto Kim Karlsen, ØEk

​Det har den siste tiden foregått hærverk og uønsket aktivitet ved renseanlegget i Skotselv. Foto: Kim Karlsen, ØEk

​Det har i lengre tid vært en del uvettig kjøring, steinkasting på bygg, bålbrenning og forsøpling ved kommunens renseanlegg på Oset i Skotselv. Nå håper kommunen å få en stopp på ødeleggelsene.

​Natt til 2. juli ble bommen inn mot renseanlegget kjørt på og delvis ødelagt. Kommunen har tidligere ryddet og satt opp ny bom. Tjenesteleder avløp, Kim Karlsen, ber nå om at dette tas opp i de enkelte hjem, slik at denne uønskede aktiviteten stopper.

- Det koster etter hvert ganske mye penger å skifte bom og rydde opp etter noen få. Det er penger som alle betaler inn via vann- og avløpsgebyrer, og som vi helst vil bruke på drift og vedlikehold av vann og avløpsanlegg, ikke rydding etter hærverk og dårlig oppførsel, sier Karlsen.

Bommen ved renseanlegget er kjørt i stykker. Foto: Kim Karlsen, ØEk

Det har den siste tiden foregått mye villmannskjøring og ødeleggelser rundt renseanlegget i Skotselv. Foto: Kim Karlsen, ØEk

Opprettet: 05.07.2017 14:36