Restriksjoner for besøk på helseinstitusjoner

Grøner, Cathrine Endret:06.04.2020 12:28

Eikertun helsehus og andre institusjoner holder stengt for besøkende fra og med 13. mars til og med 26. mars 2020. Perioden kan bli utvidet.

Regjeringen kom den 12. mars kl. 14:00 med flere nasjonale beslutninger, som kommunen naturligvis forholder seg til.

Institusjoner stenges for besøkende

Eikertun helsehus og andre institusjoner stenges for alle besøkende, kun strengt nødvendige besøk tas imot. Her bor de aller svakeste, og de må vi skjerme. Eldre personer som bor hjemme, er av de innbyggerne som er utsatt for smitte. Vi oppfordrer eldre til å være mest mulig hjemme i tida som kommer. Å samles sammen med mange andre bør unngås nå for å hindre smitte.

Mer informasjon om koronavirus

Vi har samlet informasjon som er relevant for deg som er innbygger i Øvre Eiker kommune på ett sted. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 06.03.2020 20:37