Hjelpemiddeltjenesten innfører ekstraordinære tiltak

Grøner, Cathrine Endret:06.04.2020 12:27

​Ønsker du å benytte hjelpemiddeltjenesten, må du fra nå av ta kontakt på forhånd for å avtale besøk.

​Hjelpemiddeltjenesten har et særskilt ansvar da deres tjenester retter seg mot en sårbar gruppe. De har derfor satt i gang noen ekstra tiltak i forbindelse med koronavirus.

Ring først

Tjenesten vil fra 13.mars – 15. april stenge dørene for uanmeldte besøk fra publikum. De som har avtale, vil slippe inn. Serviceteknikere fra kommunene vil fortsatt ha mulighet til å komme for å hente nødvendige deler eller hjelpemidler. Telefonen vil være åpen som normalt. Klikk her for kontaktinformasjon og åpningstider.

Prioriteringer

Tjenesten vil redusere antall brukerkonsultasjoner til et minimum hvor hvert enkelt tilfelle vil vurderes ut fra prioritering. Akutt behov for teknisk service vil vurderes i hver enkelt tilfelle og blir gjennomført hvis nødvendig. Utlevering og utlån av sykesenger og andre hjelpemidler som er nødvendig for pleie i hjemmet prioriteres. Behov for døvetolker vil primært håndteres gjennom billedtolk og bruk av videoløsning og ikke fysisk oppmøte.

Mer informasjon om koronavirus

Vi har samlet informasjon som er relevant for deg som er innbygger i Øvre Eiker kommune på ett sted. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 12.03.2020 19:19