Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Til deg som er pårørende til beboere på Eikertun

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:16.11.2020 15:38

​Har du pårørende som bor på Eikertun og lurer på om du kan komme på besøk? Disse reglene gjelder nå. 

Det er en krevende tid for både innbyggere og helsetjenester. Myndighetene oppfordrer oss til å være hjemme, holde avstand og ha kontakt med så få som mulig. I Øvre Eiker er det økende antall smittede innbyggere nå, og på bakgrunn av dette har vi skjerpet inn rutiner for besøk for pasienter på alle avdelinger på Eikertun en tid fremover. Det gjøres tilpassinger i spesielle situasjoner, men hovedregler for besøk er nå:

Å ta med mat og drikke er ikke lov
Besøk begrenses til 1 time per gang og 1-2 personer på besøk om gangen for den enkelte pasient. 
Hver pasient kan ha besøk 2 ganger i uka. De nærmeste prioriteres.
Besøkende må ha munnbind dersom de skal inn i sykehjemmet, eller ikke kan holde nødvendig avstand. Besøkende må ha med munnbind selv. 
Munnbind i besøksrom er ikke nødvendig så lenge avstand holdes.
Besøk skal foregå på Eikertun og vi oppfordrer på det sterkeste til at pårørende ikke tar med pasienter hjem. Permisjoner frarådes også. 
Ta kontakt med avdelingen i forkant av besøk og avtal med personalet. 
 
Vi forstår at dette kan være vanskelig for noen, men tiltakene skal bidra til at vi fortsatt kan holde Eikertun åpent for besøkende fremover. Tiltakene vil bli evaluert i begynnelsen av desember, og vårt håp er at smittesituasjonen i kommunen er bedret da, så julen kan bli en god tid for besøk.  Opprettet: 16.11.2020 15:33