Planlegger du å bygge i 2018?

Sakshaug, Marit Tveit Endret:03.04.2018 09:36

​Byggesaksavdelingen inviterer til informasjonskveld for innbyggere med byggeplaner onsdag 4. april 2018, kl. 18.00 på Rådhuset i Hokksund.

​Byggesaksavdelingen vil fortelle litt om hvilke tiltak som er unntatt søknadsplikt, hva som må søkes om til kommunen og praktisk informasjon rundt søknadsprosessen. Det vil også være åpent for spørsmål og enkel veiledning.

Målgruppe for denne informasjonskvelden er innbyggere i Øvre Eiker kommune som planlegger å utføre tiltak på egen eiendom. I hovedsak vil denne informasjonen omhandle enkle tiltak som terrasse, garasje, boder osv, samt informasjon til selvbyggere av bolig.

Informasjonskvelden avholdes i Formannskapssalen, bruk hovedinngangen på Rådhuset.

Opprettet: 21.02.2018 12:52