Vi har hatt besøk av Lørenskog!

Grøner, Cathrine Endret:09.03.2018 11:13
Selfie med Lørenskog! Foto: Torkel Øien

​Kommunene har blitt enda bedre og mer interessert i å lære av hverandre. Ansatte i Øvre Eiker reiser ut for å samle erfaringer hos andre, men det kommer også mange til oss.

Denne gangen var det et lag fra Lørenskog kommune, seksjonen for strategi og samfunnsutvikling, som var på besøk. De ville bla høre om hvordan vi jobber med medvirkning, samskaping og innovasjon.

Lørenskog kommune kom med fire personer fra seksjonen for strategi og samfunnsutvikling: Else Pran (Direktør), Mari Lie Venjum (Spesialrådgiver innovasjon), Lillian Jahr Oterholt (Spesialrådgiver), Kari Westgaard Berg (Fagsjef plan og miljø). Fra Øvre Eiker kommune var Trude Andresen (Rådmann), Christer Best Gulbrandsen (Kommunalsjef Kultur og livskraft), Torkel Øien (Rådgiver Kultur og livskraft) med på kommuneutvekslingen.

Opprettet: 09.03.2018 11:05