Har du fått tilbud om koronavaksine i uke 23?

Grøner, Cathrine Endret:08.06.2021 11:08

​Fra og med denne uka skulle kommunen etter planen ha innført 12 ukers intervall mellom dose 1 og dose 2 av koronavaksinen, for innbyggere under 65 år uten underliggende sykdom (gruppe 8, 9 osv.).

Nasjonale myndigheter bestemte imidlertid i går, mandag 7. juni, at dette intervallet nå skal være 9 uker.

Det betyr at de som har fått time til vaksinedose 1 denne uka (i uke 23), med intervall for dose 2 etter 12 uker, vil få tilsendt et nytt tidspunkt for dose 2, der intervallet blir endret til 9 uker.

Dersom du har blitt vaksinert i en annen kommune, og har fått informasjon om 12 ukers intervall, så gjelder endringen alle de som er under 65 år uten underliggende sykdom som har fått vaksine i uke 20 og senere. De som tilhører en risikogruppe er fortsatt anbefalt 6 ukers intervall. Du får beskjed om hva som gjelder for deg når du har fått din første vaksinedose.

Vil du lese mer om koronavaksinasjon i Øvre Eiker kommune, klikk her.

Opprettet: 08.06.2021 11:03