Øvre Eiker kulturskoles julekonserter 2017

Tvinnereim, Åsmund Endret:07.12.2017 09:43

Onsdag 6. desember 2017 var det klart for årets to storslåtte julekonserter med Øvre Eiker kulturskole.

Onsdag 6. desember var det tid for julens vakreste eventyr da over 100 elever mellom 4 og 19 år inntok scenen til julekonserter i kultursalen på Hokksund ungdomsskole.

De kjente og kjære julesangene stod selvsagt på programmet, og på tradisjonelt vis fikk publikum høre orkester med over 100 musikanter fremføre "Bjelleklang" i en rocka vri. Andre innslag var "Carol of the Bells" med Fløyteensemble og "Alfonso Muskedunder" med Øvre Eiker slagverkensemble, soloinnslag med Nora Mari Hals som spilte "2. sats" fra trompetkonsert av Neruda, "Våren" av Vivaldi med solist og strykeorkester, "Finalesats" fra Reisen til julestjernen for å nevne noe.

Instrumentene var julepyntet med lyslenker, og med allsang på "Glade jul" der alle sang med, var det duket for topp julestemning, høy sjarmfaktor og imponerende prestasjoner av kommunens mange flinke barn og ungdommer!

Før og mellom konsertene arrangerte Øvre Eiker strykeorkester kafe i kantina.

Opprettet: 07.12.2017 09:26