Kommunal kompensasjonsordning til lokale virksomheter - Øvre Eiker kommune

Sakshaug, Marit Tveit Endret:04.01.2022 10:21

​Øvre Eiker kommune har gjennom Kommunal og moderniseringsdepartementet, blitt tildelt midler til en ny runde med kommunale kompensasjonsmidler.

Midlene skal kompensere tapte inntekter og kostnader knyttet til koronatiltakene som ble innført november/desember 2021.
Dette vil primært gjelde virksomheter innenfor reiselivs-, arrangements- og serveringsnæringene, og eventuelt andre virksomheter som har tapt inntekter som følge av disse tiltakene.

Søknadene vurderes etter følgende kriterier:
Det er lokale virksomheter i Øvre Eiker som er rammet av strenge smitteverntiltak som kan søke.
Virksomheter som ikke kvalifiserer til å benytte de statlige kompensasjonsordningene vil bli prioritert.
Søknad vurderes også opp mot evt annen støtte som er gitt virksomheten fra tilsvarende eller andre ordninger

Kommunen er tildelt begrensede midler, og det er derfor lagt opp til en enkel søknadsprosedyre iht departementets bestemmelser. Det kreves kun en kort søknad med beskrivelse av virksomheten og estimert tap på bakgrunn av pandemien og tiltakene innført november/desember 2021.

Søker kan etter tilsagn er utsendt bli påkrevd etterkontroll og revisjonsrapport.

Søknaden sendes inn på regionalforvaltning.no
Veiledning for innlogging og søknadsutfylling får du på portalen.

Frist: 20.januar 2022.

Ved spørsmål kontakt: