Se opptak av kommunestyret her

Grøner, Cathrine Endret:12.04.2018 13:43
Illustrasjonsbilde fra kommunestyresalen. Foto: Lisa Selin

Kommunestyrets møte ble direktesendt på Facebook 11. april 2018. Her kan du se opptak av møtet i sin helhet. Husk å skru på lyden i selve videospilleren (hold musepekeren over videoen).

​Her finner du listen over alle sakene i gårsdagens kommunestyre, med vedtak (i protokollene). Sak "PS 54/2018 - Forvaltningsrevisjonsrapport: Elevenes psykososiale skolemiljø i Øvre Eiker kommune - behandling i kontrollutvalget" ble løftet opp som sak nr. 2, men ellers følger møtet sakslisten fra toppen og nedover.

Følg kommunestyret direkte på Facebook

Du kan følge kommunestyret direkte via kommunens Facebook-sider. Der er det også mulig å diskutere eller stille spørsmål i kommentarfeltet. Ved å like og følge siden, får du varsel om alle våre direktesendinger.

Opprettet: 11.04.2018 15:16