Nytt tilfelle av Covid-19 i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:10

​Tirsdag 18. august 2020 fikk kommuneoverlegen beskjed om at en ny person er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune.

Det dreier seg om en voksen mann, som nå er frisk og symptomfri. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine. Mannen har hatt få nærkontakter, og ingen av dem i skoler, barnehager eller helseinstitusjoner.

Det er med dette ti kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 18. august 2020. Denne artikkelen handler om dette smittetilfellet. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 18.08.2020 18:00