Nytt tilfelle av Covid-19 i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:03.11.2020 15:10

​Tirsdag 25. august fikk kommuneoverlegen beskjed om at en ny person er bekreftet smittet med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune.

Det dreier seg om en person som har vært på reise til et "rødt" land, og som følge av dette har vært i innreisekarantene siden hjemkomst. Kommunen har satt i gang smitteoppsporing etter standard rutine.

Det er med dette tre kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 25. august 2020. Denne artikkelen handler om dette smittetilfellet. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 26.08.2020 09:42