Ingen nye smittetilfeller ved ungdomsskolene

Grøner, Cathrine Endret:26.11.2020 11:51

​Massetesting av elever ved Vestfossen ungdomsskole og Hokksund ungdomsskole på mandag har ikke ført til flere smittetilfeller enn de tre som ble rapportert ved Hokksund ungdomsskole på tirsdag.

​ De smittede ved går i en klasse hvor det allerede var påvist smitte, og hele trinnet er nå godt kartlagt.

Dette viser at det ikke er utbredt, skjult smitte av noe omfang på Hokksund ungdomsskole, og kommuneoverlegen vurderer at oversikten over smittesituasjonen skolen er god. Ved Vestfossen ungdomsskole var alle prøvene som ble tatt på mandag negative. - Det er trygt å sende elevene tilbake til skolen når karantenetiden er over, sier kommuneoverlege Anne Aune.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 26.11.2020 11:47