Møteplasser for frivilligheten

Bye, Ane Frederikke Endret:24.09.2018 12:57
Møteplass for frivilligheten 13. oktober 2018

​Invitasjonen til arrangementet

Har du en idè du ønsker å få realisert?

Vil du bli kjent med kommunens tilskuddsordninger?
Vil du møte andre for å se hva dere kan få til sammen?

Da må du delta på våre møteplasser dette skoleåret.
Vi starter opp lørdag den 13. oktober kl 10:00.

Mange har bedt oss legge til rette for mer opplæring og deling av erfaring og kunnskap på tvers. Derfor starter vi nå opp samlinger for frivilligheten. Vi ønsker selvsagt deltagere fra næringslivet, fra det offentlige og privatpersoner også.

Dette er en del av oppfølginga av kommunens medvirkningsstrategi og tilskuddspolitikk. Tilskuddspolitikken ble vedtatt i kommunestyret denne uken.

Tema denne gangen er særlig rettet mot idéutvikling, samskaping, kommunens nye tilskuddsordninger, samt nye personvernregler og hva disse kan bety.

Vi spør spesielt om noen har idéer som dere ønsker at flere skal høre om og som dere kan få tilbakemeldinger på fra de som er tilstede denne dagen.

Vi prøver ut litt ulike måter å gjøre dette på, og vil gjerne ha tilbakemeldinger på hvordan dere synes dette ser ut og oppleves når dere er der.

Her melder du deg på: TRYKK HER

Velkommen!!!