Møt Kari Mette - hun skal følge opp frivilligheten

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:02.03.2020 14:21

1. juni begynner Kari Mette Høstvik som frivilligkoordinator og ansvarlig for frivilligsentralen i Øvre Eiker kommune. “Etter mange år i reiselivsbransjen gleder jeg meg til å ta fatt på en ny reise: å tilrettelegge for og heie på frivilligheten!” sier hun.

Kari Mette Høstvik er kanskje mest kjent i Øvre Eiker som eier og driver av reisebyrået 4Travel og som leder av Skotselv grendeutvalg. Når Live Skistad etter mange år som leder for Øvre Eiker frivilligsentral nå går over i pensjonistenes rekker, tar Kari Mette over stafettpinnen. Ny frivillighetskoordinator, Kari Mette Høstvik. Foto: Privat

- Frivillige gjør en kjempeinnsats

- Med egen erfaring som frivillig og via min jobb i reisebyrå, har jeg blitt kjent med utrolig mange positive og engasjerte mennesker i Øvre Eiker. Frivillige gjør en kjempeinnsats for felleskapet, og uten denne innsatsen hadde Øvre Eiker vært fattigere på alle måter, sier hun.

Kjenner best til Skotselv

Kari Mettes erfaring fra korpsbevegelsen og med å skape liv og røre i Skotselv kommer godt med.
- Jeg kjenner best til Skotselv og det imponerende store mangfoldet av aktiviteter som tilbys der. Jeg håper at jeg raskt skal få god oversikt over det frivilligheten ellers driver med, slik at jeg også kan gjøre den oversikten lett tilgjengelig for andre, fortsetter Høstvik.

Kari Mette har klare tanker om hva som blir viktigst i hennes nye jobb.
- Vi ønsker alle å bli sett, hørt og være til nytte, som frivillig er dette mulig for alle. Jeg tror nøkkelen til å finne de gode løsningene er god kommunikasjon, involvering og samarbeid på tvers.

Mange kjenner Kari Mette fra før

I kommunen skal Kari Mette jobbe i seksjon Kultur og livskraft.
- Vi ble veldig glade da Kari Mette søkte, sier kommunalsjef Christer Best Gulbrandsen. - Hun har god kompetanse og er rett og slett en veldig godt egnet person. Ikke minst kjenner mange henne allerede!, utdyper han. - Frivilligheten i Øvre Eiker fortjener at kommunen er en proff sparringspartner. Med Kari Mette på laget blir vi enda bedre rustet for å være det, avslutter Gulbrandsen.

Opprettet: 02.03.2020 14:04