Nye veinavn i Ormåsen og Skotselv

Sakshaug, Marit Tveit Endret:02.03.2018 15:26

​Kommunene er landets ansvarlige adressemyndighet, og har ansvaret for en oversiktlig og entydig adressering. Tre veier i Øvre Eiker skal nå adresseres, har du forslag til veinavn?

​Ormåsen:

I forbindelse med videre utbygging i Ormåsen, Detaljplan for Ormåsen B6 og B7, ønsker kommunen å få inn forslag på to nye veinavn. Kommunen ønsker å videreføre temaet soppnavn. Se vedlegg for eksisterende veinavn, nye forslag og kart.

Frist for forslag settes til 1.april 2018. Forslaget sendes skriftlig til Geodataavdelingen, Postboks 76, 3301 Hokksund, eller pr. e-post post@ovre-eiker.kommune.no med referanse: Nytt veinavn i Ormåsen B7, felt Bk7.1.

Skotselv:

Veien inn til gården Jonsrud har 9 boenheter knyttet til seg. Eiendommene er pr. i dag adressert til hovedveien Knivedalen. Ved å tildele veien et eget veinavn vil adresseringen bli mer oversiktlig. Kommunen ønsker derfor å få inn forslag på nytt veinavn. Forslaget fra kommunen er Jonsrudveien.

Frist for forslag settes til 1.april 2018. Forslag sendes skriftlig til Geodataavdelingen, Postboks 76, 3301 Hokksund, eller pr. e-post post@ovre-eiker.kommune.no med referanse: Nytt veinavn i Skotselv.

Opprettet: 02.03.2018 14:37