Nytt smittetilfelle av Covid-19

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:03.11.2020 15:17

​​Kommuneoverlegen har fått beskjed om et nytt tilfelle av Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker kommune den 1. november 2020.

Det dreier seg om en ung mann som har vært i utlandet og trolig er smittet der. Mannen har testet seg pga. lette symptomer fra øvre luftveier. Han har kun en nærkontakt i samme husstand som er satt i karantene, så smittesporingen er oversiktlig.

Det er med dette 22 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 1. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble bekreftet den 1. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 01.11.2020 15:48