Nytt trådløst nett for besøkende på Rådhuset og Eikertun helsehus

Grøner, Cathrine Endret:18.10.2018 16:44
Illustrasjonsfoto av mobil i hånd. Foto: Luigi Mengato (Flickr/Creative Commons)

​På fredag 18. oktober bytter vi ut det åpne trådløse nettverket på Rådhuset og Eikertun.

​Fra ca. kl.15:00 fredag den 19. oktober vil gjestenettet på Rådhuset og Eikertun helsehus kreve innlogging via sms eller Feide-ID.

Det nye nettverket heter OEK-Gjestenett. Dette har stått tilgjengelig for publikum i en periode allerede, og løsningen har vært testet hos kirken. Det åpne, trådløse nettverket Gjestenett vil bli fjernet i samme tidsrom. Dette nettverket byttes ut blant annet av hensyn til sikkerhet og stabilitet for brukerne av alle trådløse nettverk, altså både besøkende og ansatte, på både Rådhuset og Eikertun helsehus. De øvrige kommunale byggene vil også få nye trådløse nettverk etterhvert.

Torsdag 25.10 vil det bli utført en større oppgradering knyttet til det nye nettet fra ca. kl. 18:00 til 19:00, og nettet vil derfor være delvis ute av drift i inntil en times tid mens oppgraderingen pågår.
Opprettet: 18.10.2018 16:38