Øvre Eiker Energi - informasjon om salgsprosessen

Grøner, Cathrine Endret:29.01.2018 20:19
Øvre Eiker Energi sin logo

​Øvre Eiker kommune har vedtatt å gjennomføre en prosess med tanke på salg av Øvre Eiker Energi. Det har vært en lang prosess som begynte med den såkalte Reiten-rapporten i 2014, som foreslo endringer i rammebetingelsene til energisektoren.

Endrede rammebetingelser og kommunens behov for forutsigbare inntekter er grunnen til at prosessen pågår. Det er mye sensitiv informasjon i en så omfattende prosess som har medført at dokumenter og informasjon har vært unntatt offentlighet. Nå er all informasjon gjennomgått og informasjon som fremdeles er sensitiv er fjernet fra dokumentene. Det er også utarbeidet et notat med svar på mange av de spørsmålene som har vært stilt i media. Rådmann ønsker åpenhet og håper at alle innbyggere nå får den informasjonen som har vært etterspurt.

Saksdokumenter

Det første dokumentet gir en overordnet informasjon om salgsprosessen, samt en nummerert liste over de øvrige dokumentene med en beskrivelse av innholdet i hvert enkelt dokument. Samtlige lenker åpnes automatisk i en ny fane.

Notat - Øvre Eiker Energi AS - oversikt over dokumenter i salgsprosessen.pdf

1 Spørsmål og svar til salgsprosessen i Øvre Eiker Energi.pdf

2 Oppsummering presentasjoner Adapt Consulting og DHT Corporate Services januar 2018.pdf

3 Presentasjon fra Adapt consulting januar 2018.pdf