Tenk på dette før du besøker noen på sykehjem.

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:07.08.2020 15:28

​Er du pårørende til noen på sykehjem og har tenkt deg på besøk? Les hva du bør være oppmerksom på før du kommer på besøk.

Kriseledelsen og kommuneoverlegen i Øvre Eiker kommer med en klar oppfordring til pårørende til personer på EIkertun.

Unngå besøk på Eikertun de ti første dagene etter hjemkomst hvis du har vært på ferie i utlandet eller på mye befolkede steder/attraksjoner i Norge, i sommer. Sørg eventuelt for å få testet deg.

Vær også svært varsom med å besøke personer i risikogrupper ellers rundt i samfunnet.

Vi ser at smitten blomstrer opp igjen, og vi må være ekstra varsomme i tiden fremover. Det gjelder alle, men spesielt overfor dem som bor på Eikertun.

Kommunen går nå også ut med en beskjed til ansatte med pasientkontakt som har vært utenlands om å teste seg for mulig covid-19 smitte.

Opprettet: 07.08.2020 13:20