Delta i vår påskerebus

Bye, Ane Frederikke Endret:19.04.2021 19:53

​I år er det viktigere enn noensinne å benytte påsken til å komme seg ut på tur. Derfor inviterer vi deg til å delta i årets påskerebus. Gå på tur, let etter bokstaver, finn løsningsordet og vinn flotte premier.

​KONKURRANSE – PÅSKEREBUS

Vi oppfordrer alle til å bruke påsken på å utforske nærmiljøet og samtidig bli litt bedre kjent i egen kommune. Nyt det deilige vårværet i påsken og ta lunsjen ute, gå en tur, ta med akebrett, ski eller sykkel.

Finn 9 bokstaver

Else Kåss Furuseths crocs har vært på vandring på 9 flotte turmål i kommunen og gjemt en bokstav på hvert sted. Gå til turmålet, utforsk nærmiljøet der og finn plakaten med bokstaven. Bruk en smarttelefon til å scanne QR koden på plakaten, registrer bokstaven du har funnet og bli med i trekningen av flotte premier hver dag i påsken. Vi trekker vinner blant «dagens deltakere med riktig bokstav på destinasjon» uavhengig av turmål. Hvis du stokker om bokstavene og knekker løsningsordet på 9 bokstaver, kan du vinne hovedpremien.

Her har Elses crocs lagt fra seg bokstavene:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Hvis du trenger hjelp til å finne de 9 turmålene og forslag til parkering, kan du se på dette kartet
(OBS; plasseringen på alle turmålene vil da bli avslørt samtidig).

Vinnere

Vinnere trekkes og offentliggjøres dagen etter deltakelse. Første dagsvinner trekkes søndag 28. mars og mandag 5. april trekkes siste dagsvinner. To hovedvinnere trekkes tirsdag 6. april. Alle vinnere publiseres på Øvre Eiker sin Facebookside og ved å delta samtykker du i at vi publiserer navnet ditt hvis du vinner. Vinnere blir kontaktet direkte.

Du kan delta for å vinn disse flotte premiene:
Lørdag 27.mars - Påskeegg gitt av Bunnpris Skotselv - Vinner: Bjørn Firing
Søndag 28.mars - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Joker Darbu - Vinner: Kristin Langnes
Mandag 29.mars - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Rema 1000 - Ormåsen - Vinner: Per Erik Kristoffersen
Tirsdag 30.mars - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Kiwi Lerberg - Vinner: Nina Rasmussen Andersen
Onsdag 31.mars - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Coop Prix Hokksund - Vinner: Laila Ragnhild Holte
Torsdag 1. april - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Rema1000 – Hokksund - Vinner: Wiebke Gerdes
Fredag 2. april - Fruktkurv m/sjokolade gitt av Eurospar Eikersenteret - Vinner: Anne Lise Nyheim
Lørdag 3. april - Tur relaterte reklameartikler fra Sparebanken Øst - Vinner: Maren Røren
Søndag 4. april - Tur relatert gave gitt av Sparebank1 Modum - Vinner: Laila Ragnhild Holte
Mandag 5. april - Tursekk gitt av Bergans of Norway  - Vinner: Charlotte Gundersen Susaas
og årskort i svømmehall i Øvre Eiker gitt av Øvre Eiker kommune  - Vinner: Kristin Langnes

Bidragsytere

Takk til alle som har bidratt med de flotte premiene til påskerebusen.
Takk også til Partum Eiendom for lån av crocsene til denne påskerebusen. Partum kjøpte crocsene av Else Kåss Furuseth i forbindelse med TV-aksjonen 2020 (plast i havet), og kommunen har fått lov til å låne dem til en vandreutstilling. Gikk du glipp av den høytidelige overrekkelsen av crocsene til sin nye eier, kan du se den her.

Kos dere på tur, ta godt vare på hverandre og følg trekningen på Øvre Eiker kommunes Facebook-side!

GOD PÅSKE!

Opprettet: 26.03.2021 10:29