Daglig leder i ØEKE er ansatt

Grøner, Cathrine Endret:11.01.2019 14:26
Gunn Edvardsen

​Gunn Edvardsen (44 år) er ansatt som daglig leder i det nye foretaket Øvre Eiker kommunale eiendom KF (ØEKE). Hun er utdannet økonom og bosatt i Ringerike kommune.

Gunn Edvardsen kommer fra stillingen som kommunalsjef for samfunn i Ringerike kommune.  Hun har i tillegg bakgrunn fra næringseiendomsbransjen.

ØEKE skal overta alle formålsbygg som i dag eies av Øvre Eiker kommune.  Edvardsen skal bygge opp et kommunalt foretak med ansvar for nybygg, drift og utvikling av den kommunale eiendomsmassen.

Styret v/leder George Fulford uttrykker stor tilfredshet med at Gunn Edvardsen er ansatt som daglig leder.

Hun har relevant bakgrunn og kan bidra til å realisere kommunens forventninger til det nye foretaket om en sunn og effektiv eiendomsøkonomi.

Gunn Edvardsen tiltrer stillingen 1. april i år.
Opprettet: 11.01.2019 14:26