Ringeliste for vaksinedoser til overs

Endret:19.08.2021 12:27

​Venter du på andre dose med koronavaksine? Kan du møte opp for vaksinasjon på kort varsel? Da kan du skrive deg opp på kommunens ringeliste for vaksine.

​For å stå på listen, må du

• ha fylt 18 år
  • bo i Øvre Eiker kommune
  • ha registrert at du ønsker vaksine (klikk her for å registrere deg om du ikke har gjort det ennå)
  • kunne møte opp for vaksinasjon på Loe bruk innen 20 minutter etter varsel på sms
  • ha fått dose 1 allerede (minimum 4 uker før dose 2. Dette sjekker vi før vi ringer deg.)

Har du ikke fått dose 1?

Dersom du ikke har fått dose 1 ennå, ta kontakt med vaksinetelefonen på tlf 906 83 432 (hverdager mellom kl. 9 og 14) for timebestilling eller møt opp på drop in-vaksinering (fredag 20. aug kl 10-14 på Loe).

Slik fungerer det

Så langt det lar seg gjøre, vil vaksinestasjonen sende ut et varsel tidlig på vaksinedagen til et utvalg av innbyggere, der de kan svare enten ja eller nei på om de kan være tilgjengelig for oppringning og påfølgende vaksinasjon på kort varsel senere samme dag.

Klikk her for å sette deg på ringelisten

Opprettet: 02.06.2021 14:12