Slagverkskonsert søndag 14. januar

Grøner, Cathrine Endret:11.01.2018 17:50
Bilde fra en tidligere konsert

​For femtende år på rad trommer Øvre Eiker kulturskole sammen slagverksonsert i samarbeid med Nedre Eiker kulturskole og musikklinja på St. Hallvard videregående skole i Lier.

På konserten deltar også elever fra Drammen kulturskole og Eikeli & Eiksmarka skolekorps i Bærum. Konserten arrangeres søndag 14. januar kl. 18:00 i kultursalen på Hokksund ungdomsskole.

Disse konsertene har bidratt til det yrende slagverkslivet vi har og har hatt i Eiker-kommunene. De eldre elevene inspirerer og motiverer de yngre elevene, og de som i dag er de eldste har en gang vært de små som ble inspirert. To eksempler på dette er Sebastian Lindland (Nedre Eiker) og Jonas Evenstad (Øvre Eiker), som en gang var spente 8-åringer på sin første slagverkskonsert, og i dag er elever på musikklinja på St. Hallvard og på det prestisjetunge Talenturviklingsprogrammet (TUP) på Norges Musikkhøgskole, og har spilleoppdrag over hele regionen.

På konserten vil publikum få høre et variert utvalg musikk, med 50 slagverkere mellom 7 og 18 år. Med alt fra soloinnslag til femtimanns slagverksensemble, vil publikum få høre alt fra sarte slag til heftige trommesoloer, høy sjarmfaktor og virtuost marimbaspill!

Konserten har gratis inngang, og Øvre Eiker skolekorps har kafé i forkant av konserten. Vel møtt!

Opprettet: 11.01.2018 17:42