To nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:12.11.2020 08:40

​Kommuneoverlegen fikk i dag, onsdag 11. november, bekreftet to nye tilfeller av Covid-19.

Det dreier seg om en student som er del av et smitteutbrudd på Universitetet i Sørøst-Norge. Den andre personen er sannsynligvis smittet via treningssenteraktivitet. Det er drevet smittesporing etter vanlige prosedyrer.

Det er med dette 50 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 11. november 2020 (siden utbruddet startet i mars). Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 11.11.2020 17:53