Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:12.11.2020 09:01

​Kommuneoverlegen har i dag, torsdag 12. november, fått bekreftet en ny smittet med Covid-19.

Personen ble testet etter innreise fra utlandet. Vedkommende er sannsynligvis smittet utenfor Norge og har begrenset antall nærkontakter. Det gjennomføres smittesporing etter vanlige prosedyrer.

Det er pr i dag 25 personer i isolasjon og 108 nærkontakter i karantene i Øvre Eiker.

Det er med dette 51 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 12. november 2020 (siden utbruddet startet i mars). Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 12.11.2020 08:40