Fem nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:15.11.2020 11:28

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet fem nye smittetilfeller med Covid-19.

Det gjennomføres smittesporing etter vanlige prosedyrer, og smittesporingsteamet kjenner sannsynlig smittevei på alle.

En person er smittet på Røren skole. En klasse er satt i karantene sammen med lærere.

Det er med dette registrert totalt 66 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (pr 15. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 15.11.2020 11:21