Covid-19 bekreftet i Ormåsen barnehage

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:06.11.2020 17:06

​Det ble i dag bekreftet at en ansatt i Ormåsen barnehage er smittet av koronavirus.

Ormåsen barnehage har vært stengt i to dager grunnet mistanke om smitte. I dag, fredag 6. november, fikk kommuneoverlegen bekreftet at en ansatt er smittet med Covid-19. De ansatte er testet, og hele avdelingen er satt i 10 dagers karantene. Det er satt i gang smittesporing etter standard rutiner.

Det er med dette 38 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 6. november 2020. Denne artikkelen handler om smittetilfellet som ble bekreftet den 6. november. Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om testing, symptomer, anbefalinger og smittevern med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 06.11.2020 16:54