Tre nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:02.12.2020 08:43

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet tre nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus).

Av disse er en smittet av en nærkontakt som tidligere har testet positivt, en er smittet i en annen kommune og en har ukjent smittevei. Det er registrert 10 nye nærkontakter til disse smittetilfellene. Kommuneoverlegen vurderer smittenivået som lavt, og at smitten er under kontroll.

Det er med dette registrert totalt 128 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 2. desember 2020), hvorav 116 av disse er smittet i høst.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 02.12.2020 08:41