Ingen nye smittetilfeller - mutert virus bekreftet hos tidligere smittetilfeller

Grøner, Cathrine Endret:03.03.2021 09:35

​Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Tre tidligere smittede har nå fått påvist sannsynlig smitte med det muterte britiske viruset. Smittetilfellene har vært håndtert med forsterkede karanteneregler, og smittesporingen har kontroll på nærkontakter.

Det er med dette registrert totalt 263 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 3. mars), hvorav 58 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 03.03.2021 09:33